Με ένα λαμπερό πάρτι με αγαπημένους φίλους, γιόρτασε τα 34α γενέθλια της η Αθηνά Οικονομάκου, που γεννήθηκε στις 6 Μαρτίου του 1986. 

Η όμορφη ηθοποιός οργάνωσε ένα πάρτι γενεθλίων και το γιόρτασε μαζί με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο, αλλά και αγαπημένους της φίλους στο γνωστό bar-restaurant Balthazar. 

Η Αθηνά Οικονομάκου γιόρτασε τα γενέθλιά της με Mirrorbooth μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα και πέρασαν μαζί ένα υπέροχο βράδυ.

Πιο λαμπερή από ποτέ, η ίδια υποδέχτηκε τους καλεσμένους της όπου διασκέδασαν μέχρι τις πρωινές ώρες. Τις εντυπώσεις έκλεψε φυσικά το Mirrorbooth της Eventera που ο πολύ καλός της φίλος  Πάνος Μυλωνάς της έκανε έκπληξη. Η άψογη επικοινωνία και ο επαγγελματισμός του μας βοήθησε να οργανώσουμε το πάρτυ, να σχεδιάσουμε γραφικά με τα αγαπημένα λουλούδια της Αθηνάς και να προγραμματίσουμε το Mirrorbooth για εντυπωσιακές αναμνήσεις. Οι καλεσμένοι  εντυπωσιάστηκαν από την εμφάνιση του Mirrorbooth αλλά και τις φανταστικές του δυνατότητες βγάζοντας φωτογραφίες με γέλια και φωνές διασκεδάζοντας μέχρι τα ξημερώματα.

Αν σας αρέσει και επιθυμείτε να έχετε ένα Photobooth/Mirrorbooth στα γενέθλιά σας, επικοινωνήστε μαζί μας για να ετοιμάσουμε το προσωποποιημένο πακέτο υπηρεσιών.